Your browser does not support JavaScript!


Najpopularnije marke dijelova za kombi vozila:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Kvaliteta dijelova
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Kvaliteta dijelova

Marke dijelova za kombije


Prodajemo samo isprobane dijelove za kombije pouzdanih proizvođača. Naša trgovina nudi i originalne dijelove (Ford OE) i rezervne dijelove. Marke dijelova za dostavna vozila dostupne u našoj trgovini su Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR , Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW i TYC. Neki proizvođači dijelova specijalizirali su se za izradu komponenti za kombije koji se više ne proizvode. Kupnja dijelova za takvo vozilo od službenog zastupnika možda jednostavno nije moguća. Zbog toga smo uspostavili kontakte s proizvođačima dijelova iz cijelog svijeta kako bismo vam ponudili najbolje proizvode marke gospodarskih vozila na tržištu. Vrijedno je napomenuti da proizvođači dostavnih vozila vrlo često podugovaraju proizvodnju određenih komponenti. Iz tog razloga, neki rezervni dijelovi, kao što su LUK spojke, potpuno su isti dijelovi koji se tvornički ugrađuju u laka gospodarska vozila. Rezervni dijelovi vrhunske kvalitete, kao što je Trateo, koji nude vrhunsku kvalitetu po konkurentnoj cijeni, također su zanimljiva alternativa.

Proizvođači dijelova za kombi vozila

Proizvođači dijelova za autobuse suočavaju se s velikim logističkim i organizacijskim izazovom. S jedne strane moraju osigurati kvalitetu svojih proizvoda, as druge strane moraju smanjiti troškove proizvodnje kako bi svoju ponudu zadržali konkurentnom. Zbog toga se mnogi proizvođači dijelova za dostavna vozila odlučuju preseliti proizvodnju u Aziju, gdje su troškovi rada znatno niži. U tom slučaju, odgovarajući iznos dodaje se cijeni proizvoda za obračun transporta i distribucije. Ako želite kupiti proizvod određene marke dijelova za dostavna vozila, to možete učiniti u našoj online trgovini.

Marka automobilskih dijelova i kvaliteta proizvoda

Za klasifikaciju marki dijelova gospodarskih vozila koriste se međunarodne oznake: OE, OEM, OEQ, AM. Kratica OE odnosi se na originalne dijelove, koji dolaze izravno od proizvođača automobila. Odlikuju se najkvalitetnijom izradom i u skladu su s odredbama jamstva za kupnju lakih gospodarskih vozila. Dijelovi s oznakom OEM odnose se na marke dijelova kombija koji dolaze iz točno istih proizvodnih linija kao i originalni proizvodi (npr. TRW). Sljedeća klasa kvalitete je OEQ, odnosno dijelovi koji su kvalitetom bliski originalnim proizvodima. Ovi su dijelovi dostupni u veletrgovcima i trgovinama automobilima. Robne marke aftermarket odnose se na skupinu dijelova koji su proizvedeni korištenjem različitih materijala i tehnologije od originalnih proizvoda. To su jednostavno zamjenski dijelovi manje kvalitete.

 
Unesite ključnu riječ
Napredno pretraživanje
Transit Center in Europe