Your browser does not support JavaScript!


Politika privatnosti internetske stranice www.transitcenter.com.hr (internetska trgovina)

 

Podaci prikupljeni ovim kolačićima nužni su za jamstvo tehničkog rada web stranice, kako bi se omogućile osnovne funkcije kupnje. Uvijek omogućeno.

 

Ponašanje korisnika na web stranici automatski se analizira i ocjenjuje pomoću reCAPTCHA u pozadini izravno tijekom vašeg posjeta web stranici na temelju različitih karakteristika (uključujući vašu IP adresu, duljinu posjeta ili vaše pokrete mišem) i prenosi Googleu.

 

Google Analytics (G4A) koristi kolačiće kako bi omogućio analizu korištenja naše web stranice i aplikacija. Podaci prikupljeni o korištenju naše web stranice i aplikacije općenito se prenose na Google poslužitelj u SAD-u i tamo se pohranjuju.

 

Kada koristite YouTube, informacije o vašem korištenju ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) mogu se prenijeti na Google poslužitelj u SAD-u i tamo pohraniti.

 

1. Opće informacije
Ovim Pravilima o privatnosti utvrđena su pravila za obradu i zaštitu osobnih podataka koje pružaju korisnici u vezi s korištenjem web stranice www.transitcenter.com.hr i stavljanjem naloga.
2. Administrator osobnih podataka koji se nalaze na web mjestu je Transit Center Monika Morzyńska-Wicik sa sjedištem u Pędzewo BD, 87-147 Zławieś Wielka. NIP 5541231848, REGON 091432757.
3. U interesu sigurnosti podataka koji su nam povjereni, razvili smo interne postupke i preporuke za sprečavanje otkrivanja podataka neovlaštenim osobama. Kontroliramo njihovo djelovanje i stalno provjeravamo njihovu usklađenost s relevantnim pravnim aktima - Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o konkurenciji i zaštiti potrošača, Zakonom o pružanju usluga elektroničkim sredstvima, kao i svim vrstama izvršnih akata i EU zajednice zakonodavstvo.
4. Osobni se podaci obrađuju na temelju pristanka koji je izrazio Korisnik i u slučajevima kada zakon ovlašćuje Administratora da obrađuje osobne podatke na temelju zakona ili u svrhu provedbe ugovora sklopljenog između stranaka.
5. Web stranica prikuplja informacije o korisnicima i njihovim postupcima na sljedeće načine:
a) putem dobrovoljno upisanih podataka u obrasce, na primjer: informacije o otpremi
b) prikupljanjem datoteka "kolačića"
c) dobrovoljnim davanjem korisničkih podataka telefonskim razgovorom usmjerenim na narudžbu u internetskoj trgovini Transit Center
d) dobrovoljnim davanjem podataka kupaca prilikom kupovine u stacionarnoj trgovini
e) dobrovoljnim davanjem korisničkih podataka zbog narudžbe u internetskoj trgovini Transit Center putem e-pošte
f) dobrovoljnom prijavom u internetsku trgovinu pomoću facebook računa i istovremeno pružanjem osnovnih podataka za prijavu poput imena, prezimena i adrese e-pošte
6. Web stranica prikuplja informacije koje korisnik dobrovoljno daje.
7. Podaci u obrascu obrađuju se u svrhu koja proizlazi iz funkcije određenog oblika, npr. kako bi obradili podatke kontaktirajte ili pošiljku poslali kurirskoj tvrtki.
8. Osobni podaci ostavljeni na web mjestu neće se prodavati ili stavljati na raspolaganje trećim osobama u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.
9. Podatke sadržane u obrascu može pregledati fizička osoba koja ih je tamo smjestila. Ova osoba također ima pravo izmijeniti i zaustaviti obradu svojih podataka u bilo kojem trenutku.
10. Pridržavamo si pravo na promjenu pravila o privatnosti web stranica, na koje može utjecati razvoj internetske tehnologije, moguće promjene zakona u području zaštite osobnih podataka i razvoj naše web stranice. O svim promjenama obavijestit ćemo vas na vidljiv i razumljiv način.
11. Web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Takve web stranice djeluju neovisno o web mjestu i ni na koji način ih ne nadgleda web stranica www.transitcenter.com.hr. Ove web stranice mogu imati vlastita pravila i propise o privatnosti koje preporučujemo da pročitate.
12. Da bismo optimalno osigurali osobne podatke korisnika naših web stranica, implementirali smo internu sigurnosnu politiku obrade osobnih podataka koju poštuju svi zaposlenici.
13. Ostale informacije o zaštiti osobnih podataka i privatnosti mogu se naći u pravilima i propisima naše trgovine, u odjeljku §12. Zaštita osobnih podataka i privatnost.
U slučaju bilo kakvih nedoumica u vezi s bilo kojom odredbom ove politike o privatnosti, na raspolaganju smo - naši podaci mogu se naći na web mjestu - KONTAKT.

Zahtjev za brisanje osobnih podataka

 
Unesite ključnu riječ
Napredno pretraživanje
Transit Center in Europe