Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Logo Transit Center kombinacija je simbola i teksta. Logo Transit Center sastoji se od pravilnog šesterokuta u kojem su skrivena slova T i C. Ova slova simboliziraju naziv tvrtke Transit Center. Riječ Transit ovdje ima ključno značenje. Od samog početka naša tvrtka je povezana s prodajom dijelova Ford Transit. Riječ Center označava centar, odnosno mjesto gdje možete pronaći sve dijelove koji su vam potrebni za vaše vozilo. Logo Transit Center dolazi u dvije verzije: službena - simbol je na vrhu i alternativna - simbol je s lijeve strane. Koristimo alternativnu verziju logotipa na stranici trgovine.

Logotip Transit Center

Svojim jedinstvenim logotipom i prepoznatljivim bojama, Transit Center se izdvaja od konkurencije. Logotip tvrtke prikazuje narančasti natpis TC, koji podsjeća na zupčanik u modernističkom dizajnu, smješten unutar pravilnog šesterokuta. Ovim motivom aludiramo na snagu, izdržljivost i stalne inovacije u svijetu automobila. Logo Transit Centera mogao se vidjeti na mnogim projektima koje smo izveli - kombijima i trkaćim automobilima. Boje s kojima se identificiramo su narančasta, crna i siva.

Značenje boja u TC

Narančasta boja simbolizira energiju, optimizam i poduzetnički duh svojstven našoj filozofiji. Ova boja privlači pozornost, povezuje se s inovacijama i izražava našu neumornu težnju za stalnim poboljšanjima. Crna se, s druge strane, povezuje s elegancijom, profesionalnošću i samopouzdanjem. U našoj tvrtki to znači da vodimo računa o svakom detalju i nastojimo zadovoljiti najviše standarde kvalitete i usluge kupcima. Siva simbolizira čvrstoću i stabilnost, što je osobito važno u automobilskom sektoru gdje su pouzdanost i pouzdanost ključni.

U Transit Center kombiniramo ove tri boje kako bismo stvorili jedinstveno i nezaboravno iskustvo za naše klijente. Fokusirani smo na pozitivno ozračje koje nas motivira da nastavimo rasti, istovremeno pružajući osjećaj sigurnosti i povjerenja među našim kupcima. Pozivamo vas na suradnju s Transit Center - pouzdanim partnerom u svijetu kombi dijelova. Zajedno možemo postići iznimne rezultate i pridonijeti uspjehu Vašeg poslovanja!
 
Unesite ključnu riječ
Napredno pretraživanje
Transit Center in Europe