Your browser does not support JavaScript!

Tranzit Center - povijest

Tranzit Center - povijest

1996

IZ LJUBAVI I STRASTI

Stvaranje Transit Centra usko je povezano s velikom strašću za motorizacijom i velikom ljubavlju dvoje ljudi. Ta dva razloga uzrokovala su da je krajem 1996. godine, nakon našeg braka, nastala naša tvrtka. Na početku se zove PHU "Bimera" i prvi je korak na dugom putu kojim kročimo i do danas…

Marcin Wicik

Počeci su bili teški, počeli smo praktički od nule. Prvi novac zarađen u Velikoj Britaniji i posuđen od obitelji uložen je u zemljište u Pedzewu. S vremenom se pojavljuju privremene garaže i drveni ured. Tako je započela naša avantura!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center povijest

1997 - 2004

Vječne ture
po dijelove

Mjenjamo naziv u Transit centar. Od tog trenutka bavimo se samo trgovinom dijelovima za Ford Transit. To razdoblje podrazumijevalo je kontinuirana putovanja u Veliku Britaniju u potrazi za rabljenim dijelovima. Putovanje je uvijek pratio Ford Transit MK5, koji je zaslužio najveći sentiment u našim srcima. Tranzitni kombi uvijek nas je sigurno dovozio kući!

2000

Dovoz dijelova

Osim osobnih tranzitnih putovanja, počinjemo uvoziti dijelove u većem opsegu. Kamioni natovareni do vrha dolaze u tvrtku, a prvi kontejneri stižu u luku.

Uvoz dijelova u Transit Center
Građevinsko skladište Transit Center

2001

Prva velika investicija,
izgradnja hale skladišta

Naša prva velika investicija ili izgradnja skladišta. Projekt je zahtijevao pomoć susjeda i tri mjeseca svakodnevnog rada. Kao rezultat toga, izrađeno je prvo skladište rabljenih dijelova i radionica za tehničke usluge za automobile za dostavu i trkaće automobile. Upravo te godine započeli smo s izgradnjom prvih trkaćih automobila!

2003

Izrada prve
internetske stranice

Još jedan veliki korak naprijed. Stvorena je prva web stranica Tranzitnog centra, a asortiman je proširen novim dijelovima. Posjet SAD-u, interes za online trgovinu, spremnost za razvoj i suradnju s Jakubom Nitkom #Qba završava se izgradnjom prve internetske stranice i njezinim stavljanjem na Internet na adresu www.transitcenter.pl..

sat www.transitcenter.uk
Transit Center Motorsport osvaja prvenstvo

2007

Tranzitni centar Motorsport
dobiva prvenstvo u RallyCross-u

Tranzitni centar uvijek je bio usko povezan s moto sportom, točnije s rallycrossom. Suradnja s mnogim tvrtkama u ovom području rezultirala je osvajanjem Poljskog prvenstva u rallycrossu 2007. od strane tima Tranzitni centar. Pobjednički automobil bio je Ford Focus!

2009

PRVI ONLINE STORE NA
U POLJSKOM JEZIKU

Nastaje prva internetska trgovina novim dijelovima za Ford Transit na poljskom jeziku. Već na početku, naša trgovina je imala širok asortiman novih dijelova. Nakon nekoliko mjeseci pojavile su se prve narudžbe u inozemstvu.

Prva online trgovina Transit Center

2011

IZGRADNJA DRIFT BUSA
NA TEMELJU FORD TRANZITA

Koncept izgradnje prvog svjetskog dostavnog vozila za motosport rođena je u idejama Marcin Wicik 2010. godine. Izvorna ideja bila je izgraditi prvi Transit Ford za Rallycross. Konačno, vozilo je prilagođeno za drifting, zahvaljujući suradnji s Polody Performance.

Drift Bus Transit Center

2012

PROŠIRENJE TERENA NAŠE TVRTKE
ZA SUSJEDNU PARCELU

Zahvaljujući kupnji susjedne parcele zajedno s poslovnim zgradama, Transit centar proširuje svoje područje stvarajući mogućnosti za proširenje pozadinskog ureda u nadolazećim godinama.

Proširenje tvrtke Transit Center

2013

NASTAJE PRVA STRANA TRGOVINA
NA ENGLSKOM

Putovanja po Europi vezana uz motosport i kontakti s lokalnim poduzetnicima pojačavaju našu želju za daljnjim razvojem. Tako smo stvorili prvu trgovinu na engleskom jeziku www.transitcenter.uk, koja je bila usmjerena na prodaju u inozemstvu. To je početak našeg širenja na europska tržišta!

2014

PROŠIRENJE POSLOVNIH ZGRADA
ŠIRENJE NA ZAPADNA TRŽIŠTA (FRANCUSKA, ITALIJA, NJEMAČKA)

Usredotočeni smo na razvoj! Otvorili smo online trgovinu za više zemalja, uključujući Njemačku, Italiju i Francusku. Na kupljenoj nekretnini širimo poslovne zgrade, stvaramo moderne objekte za korisnike i IT odjel u Tranzit centru. Velika ponuda dovela je do preuzimanja tvrtke Titan Parts koja se bavi distribucijom i prodajom dijelova za dostavne kombije.

nastavak Transit Center
Transit Center zaliha

2015

IZGRADNJA NOVOG SKLADIŠTA
SATORSKE HALE

Sustavno provođenje postavljenih ciljeva stvorilo je zahtjev za izgradnju novog skladišta. Nakon uređenja prostora u starom dijelu tvrtke, najveću smo zgradu stavili na cijeli tranzitni centar, tj. Novo skladište. Ova investicija osigurava nam dovoljno prostora za skladištenje do 2022. godine!

2015 - 2018

JOŠ JEDNA ONLINE TRGOVINE
UKUPNO 22 ZEMLJE

Proširili smo naš IT odjel, stvorili zasebnu skupinu koja se bavi oglašavanjem, društvenim medijima u našoj trgovini i vođenjem bloga tvrtke. Izgradili smo profesionalni foto studio kako bismo korisnicima pružili pouzdan i profesionalan pregled proizvoda kupljenih na webu. Preveli smo našu trgovinu na nove jezike - tako da smo krajem 2018. godine prisutni u 22 europske zemlje!

Transit Center u 22 zemlje
Spajanje s Translandom

2019

Daljnje aktivnosti na mreži
Spajanje

Tvrtka Transit Center u 2019. godini preuzela je jednu od najvećih tvrtki u Poljskoj, specijaliziranu za prodaju rezervnih dijelova za kombi Ford Transit. Spajanje tvrtke Transland iz Leszna učvrstilo je snažnu poziciju naše tvrtke na domaćem tržištu. Povećanje broja tranzitnih dijelova u našem skladištu odvijalo se paralelno s poboljšanjem imidža tvrtke u mreži. Glavni cilj bila je pozicija u Googleu i poboljšanje komunikacije s klijentima na društvenim medijima. Profil na Facebooku premašio je 10 000 lajkova, dok smo u britanskoj trgovini uveli komunikaciju putem aplikacije Messenger.2020

Sportski uspjeh i partnerstvo

Osvojili smo poljsko vice-prvenstvo u relikrosu kao sponzorski tim Wicik Motorsporta. Focus RX od 600 konjskih snaga s logotipom Transit Centera uspješno se natjecao na europskim trkaćim stazama. Uspostavili smo poslovna partnerstva s tvrtkama Trateo i NGK, što se pozitivno odrazilo na kvalitetu ponuđenih proizvoda.


Uspjesi Transit Center MotorsportEkologija u Transit Center

2021

Smjer: ekologija

Proveli smo posebne postupke u skladu s finskim standardima kako bismo smanjili otpad koji nastaje u procesu pakiranja dijelova i njihove otpreme. Ispune paketa izrađene su od rabljenog recikliranog papira, ljepljiva traka za pakiranje dijelova je reciklirana, a reklamni letci izrađeni su od prirodnih materijala.


2022

Novo poglavlje u povijesti TC-a

U asortiman smo uveli dijelove za dostavna vozila različitih proizvođača. Godina 2022. donijela je velike geopolitičke promjene koje su utjecale na međunarodnu prodaju i industriju e-trgovine. Svoju prodajnu i operativnu strategiju prilagodili smo tržištu koje se dinamično mijenja, stavljajući kvalitetu na prvo mjesto.

dijelovi minibusa u Transit Center

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

Suvremena Wonder Woman, ili kako razviti tvrtku s troje djece? Automobilska tvrtka, kakva je nesumnjivo Tranzit centar, ogroman je dio mog života. Posvećivala sam mu puno vremena, predanosti i strasti. Iako nemam obrazovanje vezano za automehaničare (jer sam diplomirala ekonomiju), ja sam vjerojatno jedina žena na svijetu koja u malom prstu ima sve dijelove za Ford Transit.

Već 20 godina poznajem sve moguće nedostatke, nedostatke i kvarove na Tranzitima. Mnoge od kvarova čudesno su popravljeni s nekoliko telefonskih savjeta. Međutim, čovjek ne živi samo od posla! Ja sam obična majka troje divne djece. Volim fizičku aktivnost - od satova fitnessa, preko Zumbe do Pilatesa. Recept za uspjeh? Ostvarivanje ciljeva, velika obitelj, težnja za savršenstvom.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe