Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

U 2013. godini Ford Transit Custom dobio je prestižnu nagradu Van of the Year. Prosječna varijacija Ford Transita - Custom rangira se između mnogo manjeg Connect i većeg Transita. U unutrašnjosti novog Ford modela možemo se osjećati kao u Ford Fiesta MK7. Dizajn upravljačke ploče je preuzet iz ovog modela i prilagođen je dostavnom kamionu.

customback Custom je opremljen s mnogim sustavima za poboljšanje sigurnosti prilikom putovanja na cesti. Kupci koji su odabrali ovaj model pohvaljuju vozljivost i udobnost koju nudi. Custom je dostupan u dva stila tijela: Tourneo - idealno za auto izlete diljem Europe i Custom - srednje veličine isporučne kombije, posebno prilagođene malim i srednjim tvrtkama.

Ako svakodnevno tražite automobil a istovremeno vodite malu tvrtku, Ford Transit Custom je savršen automobil za vas. Novi Fordov dizajn predstavljen je lansiranjem Ford Fiesta MK7 i bio je vrlo toplo primljen. Zahvaljujući rastućoj udobnosti, ove vrste automobila postaju sve popularnije. Osim toga, najnoviji dizelski (dizel) motori i benzinski motori karakteriziraju vrlo visoka kultura rada, što čini putovanje takvim automobilom ugodnim.

customfront

 
Unesite ključnu riječ
Napredno pretraživanje
Transit Center in Europe
Croatia Social Media