Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

U 2014. godini, Ford Transit Connect MK2 osvojio je međunarodni naslov Van of the Year. Ovaj model, kao i svaki novi Ford, osmišljen je za obavljanje određenih zadataka. Ovoga puta korišteni su jaki bodovi prethodne verzije MK1, kao što su trajnost, praktičnost i pouzdanost, a kombinirani su s mnogo većim teretnim prostorom. Spojite MK2 zahvaljujući ovoj grupi zadovoljnih kupaca.

hotwheels Veliki izbor benzinskih i diesel motora zasigurno će zadovoljiti potrebe vozača. Transit Connect MK2 modeli koriste ručne mjenjače (kutije) 5 ili 6 brzina. Osim toga, kupac također ima izbor od šest stupnjeva automatskog mjenjača, zahvaljujući kojima je izgaranje Forda samo 3.9l / 100km.

Vrlo veliki izbor dodatne opreme osigurava zabavu, sigurnost i povezanost sa svijetom. Naći ćete, između ostalog, Ford SYNC s glasovnom kontrolom koja vam omogućuje upućivanje i primanje poziva jednostavnim glasovnim naredbama. Active City Stop sustav, koji je dizajniran za sprečavanje sudara pri malim brzinama, osigurava sigurnost vozača i putnika.

Ford Transit Connect MK2 proizvodi se u nekoliko stilova karoserije. Uključujemo i klasični model kombija, Tourneo verziju i Grand Tourneo. Verzije isporuke dostupne su u dvije duljine: L1 s 3m 3 teretnim prostorom i L2 s 3,7m 3 .

Transit Tourneo MK2 ima vrlo dobru vožnju, a unutrašnjost je izuzetno funkcionalna i udobna. Ovaj model u Euro NCAP crash testovima dobio je maksimalni 5 zvjezdica, što potvrđuje samo njegovu sigurnost. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama i modernom dizajnu koji se odnosi na Fordove osobne modele, Transit Connect MK2 jedan je od najčešće odabranih malih vozila za isporuku i minivans ne samo u Europi već iu cijelom svijetu.

zapraszamy

Brzo pretraživanje
 
Unesite ključnu riječ
Napredno pretraživanje