Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - najbolji u testovima sigurnosti Euro NCAP-a

Ford Transit Courier 2024 pojavio se kao prekretnica u segmentu gospodarskih vozila, zaradivši prestižnu platinastu nagradu za sigurnost koju dodjeljuje Euro NCAP. Ovo je priznanje posebno vrijedno pažnje jer je postignuto prema novim, strožim protokolima testiranja uvedenim 2023. Uspjeh Transit Couriera 2024. najavljuje novu eru u sigurnosti vozila, postavljajući mjerilo za buduće modele.

Sigurnosno postignuće: Euro NCAP najviša ocjena ikad

Izvanredno postignuće Transit Courier 2024 na Euro NCAP sigurnosnim testovima nije ništa drugo nego povijesno, s rekordnim rezultatom od 93%. Ovo postignuće ne samo da demonstrira napredne sigurnosne značajke kombija, već također odražava ključnu ulogu ADAS-a u smanjenju ozbiljnosti nesreća u kojima sudjeluju kombiji, što je zabrinutost koju je Euro NCAP istaknuo u svojim nedavnim izvješćima. Dijelove za kombi možete pronaći u našoj online trgovini.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Napredna sigurnosna tehnologija: standard u Transit Courier 2024

Postavljajući novi standard u sigurnosnoj tehnologiji, Transit Courier 2024 opremljen je pionirskim značajkama kao što su sustav za držanje trake i informacijski sustav za mrtvi kut. Ove tehnologije značajno pridonose njegovoj impresivnoj ocjeni na Euro NCAP-u, a Intelligent Speed Assist također je dobio visoke ocjene. Predanost Forda Pro sigurnosti očita je u postavljanju ovih naprednih značajki kao standarda u cijeloj ponudi Ford Transit Courier 2024.

Uključujuća sigurnost u svim modelima

Sveobuhvatan sigurnosni pristup Transit Couriera 2024 proteže se na sve njegove modele. To uključuje benzin, dizel i nadolazeći električni E-Transit Courier. Ova široka primjena vrhunskih sigurnosnih značajki na različitim pogonskim sklopovima pokazuje Fordov holistički pristup sigurnosti vozila, osiguravajući održavanje visokih standarda bez obzira na model. Preporučujemo transit courier bravu za poklopac motora iz naše trgovine.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: postavljanje novog industrijskog standarda

Glavni tajnik Euro NCAP-a, Michiel van Ratingen, odobrio je Transit Courier 2024. za postavljanje novog mjerila u industriji. Njegova pohvala za sveobuhvatnu sigurnosnu opremu kombija naglašava potrebu za takvom tehnologijom u gospodarskim vozilima, u skladu s ciljem Euro NCAP-a da kombije opremi naprednim sigurnosnim tehnologijama sličnim onima u osobnim automobilima.

Nasljeđe sigurnosne izvrsnosti

S modelom Ford Transit Courier 2024, Ford Pro nastavlja svoje nasljeđe postizanja najviših počasti u sigurnosti vozila. Ovaj kombi slijedi korake modela Transit i Transit Custom, dodatno učvršćujući reputaciju Forda Pro za sigurnost. Dosljedno priznanje od strane Euro NCAP-a naglašava predanost Forda Pro sigurnosti u cijeloj gami vozila. Dijelove za ford transit možete pronaći u našoj online trgovini.


Znaš li to ...?

Naši drugi članci na blogu:u: