Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - nova verzija kultnog kampera

Caravanning posljednjih godina raste u popularnosti, a Ford ne zaostaje. Nedavno predstavljeni Ford Transit Custom Nugget 2024 donosi inovacije koje vrijedi pobliže pogledati. Ford nastavlja svoju tradiciju izvrsnosti i inovacija najnovijim izdanjem svog popularnog kampera. Odražavajući sve veći trend zanimanja za 'kuće na kotačima', novi Ford Transit Custom Nugget 2024 nosi obećanje evolucije, spajajući tradiciju s modernim. Što ga čini jedinstvenim među ostalim kamperima na tržištu? Uživajte u članku.

Stil i pogon

Najnovija iteracija Transit Custom Nuggeta ne iznenađuje u pogledu stila. Nastavlja dizajn osnovnog modela, ali s nekoliko zanimljivih promjena - krovni sloj i tenda na desnoj strani. Raspon motora je proširen u odnosu na prethodnu verziju. Ljubitelji dizelaša cijenit će turbodizelaš 2.0 EcoBlue sa 170 konjskih snaga i 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. Ljubitelji ekološke vožnje, u međuvremenu, cijenit će plug-in hibrid od 232 KS, temeljen na tehnologiji iz Ford Kuge.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - interijer

Na Ford Transit Custom Nugget 2024 ključni element je unutrašnjost. Digitalizacija nije zaobišla ni ovaj model, a to dokazuje potpuno digitalna ploča s instrumentima i 13-inčni zaslon osjetljiv na dodir sa softverom Ford SYNC 4, koji vozaču omogućuje uživanje u navigaciji temeljenoj na oblaku i bežičnoj vezi s pametnim telefonom. Kokpit je dobro osmišljen i ergonomičan, sa zakretnim prednjim sjedalima i ravnim podom koji olakšavaju kretanje po kabini. Dnevni, spavaći i kuhinjski dio jasno su odvojeni. Kuhinja je dizajnirana u obliku slova 'L', nudi 20% više radnog prostora i novi hladnjak. Detalji kao što su vrata s mekim zatvaranjem i ručke na izvlačenje daju interijeru dodatni šarm.
Unutrašnjost Transit Custom Nuggeta 2024

Tehnologija na dohvat ruke

Većinom funkcija kamper-doma upravlja se putem 7-inčnog zaslona osjetljivog na dodir. Omogućuje vam kontrolu grijanja, razine vode i razine baterije. Također vrijedi istaknuti inovativnu LED rasvjetu i fotonaponsku ploču na krovu, koja može dati više energije nego što je potrebno za napajanje svih sustava.

Sažetak: Ford Transit Custom Nugget 2024

Ford Transit Custom Nugget 2024 kombinira najsuvremeniju tehnologiju s praktičnošću koja se zahtijeva od kampera. Temeljen na provjerenoj šasiji, ali s neovisnim stražnjim ovjesom, Transit Custom Nugget 2024 odgovor je na rastuće potrebe tržišta karavaninga. Osnovna cijena je 76.500 eura na njemačkom tržištu. Hoće li Ford Nugget 2024 postati kralj cesta i kampera? Vrijeme će reći. Ali upamtite da u našoj online trgovini možete pronaći dijelove za kombije i kamper vozila.
Ford Nugget 2024

Povijest Ford Nuggeta - putovanje kroz desetljeća

Povijest kampera Ford Nugget seže u 1986., kada je Ford, u partnerstvu s vodećim proizvođačem kampera Westfalia, lansirao prvu verziju vozila. Westfalia, s više od 50 godina iskustva, godinama se smatra trendseterom među kamperima. Legendarni modeli kao što su James Cook ili Joker, temeljeni na šasiji Forda ili Daimlera, postali su simbol izvrsne kvalitete izrade, izdržljivosti i sigurnosti. Povijest Westfalije započela je još 1844. godine, kada je Johann Bernhard Knöbel osnovao kovačnicu čijom je proizvodnjom započeo ovaj izvanredan put. No, prava revolucija dogodila se 50-ih godina prošlog stoljeća kada je Westfalia na poseban zahtjev jednog od svojih kupaca kreirala "Camping Box", transformirajući standardni VW kombi u potpuno opremljen kamper, koji je postao san mnogih putnika tog vremena. . Posjetite našu internetsku trgovinu za originalne Fordove dijelove.

Znaš li to ...?

Naši drugi članci na blogu:u: