Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - nova oprema, manja težina

Ako ste zainteresirani za najnovije trendove u svijetu kombija, onda ćete sigurno obratiti pozornost na najnoviji model kombija marke Ford. Ford Transit 2024 možda nije nova generacija kombija, ali obećava neke nove značajke i zanimljiva rješenja koja će zasigurno olakšati život vozačima i vlasnicima tvrtki. Ima li obnovljena verzija šanse osvojiti titulu najboljeg dostavnog vozila 2024. godine? Pozivamo vas da pročitate članak.

Transit 2024 - digitalni mjerači i SYNC 4

Krenimo od interijera. Fordov europski odjel ugradio je 8-inčni set digitalnih mjerača u Ford Transit 2024. To znači da su tradicionalni analogni mjerači za brzinu, stanje goriva ili temperaturu rashladne tekućine stvar prošlosti. Zaslon osjetljiv na dodir od 12 inča olakšat će pristup svim ključnim funkcijama automobila, od navigacije do komunikacijskih sustava. A ako to nije dovoljno, sustav SYNC 4 također donosi moderne značajke kao što su 5G povezivost i OTA (Over The Air) ažuriranja. Pronađite dijelove za Ford Transit u našoj online trgovini.
Novi Transit 2024

Nove značajke u navigaciji

SYNC 4 također omogućuje pristup Connected Navigation sustavu. Ovaj sustav će informirati vozača o prometnoj situaciji u stvarnom vremenu prvih 12 mjeseci nakon kupnje. Osim toga, sustav će vam omogućiti jednostavno pronalaženje točaka interesa, poput benzinskih postaja ili parkirnih mjesta. Integracijski sustav Pro Upfit još je jedna značajka koja će se sigurno pokazati korisnom na poslu, nudeći kontrolu tijela s tvorničkog zaslona. U slučaju kamiona hladnjača bit će moguće provjeriti temperaturu unutar tovarnog prostora s mjesta vozača.

Sigurnosni sustavi Ford Transit 2024

Sigurnost je također podignuta na višu razinu. Novi Ford Transit 2024 bit će opremljen elektroničkim sustavom pomoći za sprječavanje sudara i autonomnim sustavom kočenja u nuždi, kao i sustavima pomoći pri zadržavanju voznog traka. Ove značajke će povećati razinu sigurnosti ne samo za vozača, već i za druge sudionike u prometu. Delivery Assist je Fordov odgovor na rastuće potrebe kurirske industrije, automatizirajući i ubrzavajući proces dostave. Većina dijelova Ford Transita 2024 bit će ista kao u verziji iz 2019.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Lakši dijelovi i novi mjenjač

Ne treba zanemariti ni novi 8-stupanjski automatski mjenjač za varijante s prednjim pogonom. Uvođenje novog mjenjača, kao i lakših glavčina i komponenti kočnica, rezultiralo je smanjenjem težine do 27 kg za Ford Transit 2024. Smanjenje težine praznog vozila znači povećanje nosivosti, što je ključna prednost za kombije. Novi mjenjač ne samo da će poboljšati učinkovitost, već će također omogućiti vuču težih tereta, povećavajući svestranost kombija. Glavčina kotača ford transit za verziju 2024 sigurno će biti u asortimanu naše trgovine.

Sustav za daljinsko pokretanje motora

Vaš Ford Transit 2024 može biti opremljen sustavom daljinskog pokretanja motora, koji vam omogućuje uključivanje paljenja s udaljenosti do oko 100 metara. Bilo da je zimsko jutro ili vrući ljetni dan, jednostavno pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i sustav daljinskog pokretanja motora će prilagoditi temperaturu u vozilu na ugodnu razinu čak i prije nego što uđete unutra. Ako je vaše vozilo opremljeno automatskim klima uređajem, moći ćete ga konfigurirati da počne raditi kada pokrenete vozilo na daljinu. Ako imate ručni klima uređaj, sustav će raditi na postavkama koje su bile aktivne kada ste ugasili vozilo.
Transit 2024 - pokretanje motora na daljinu

Ford Transit 2024 - premijera

Ford Transit 2024 je moderniji, učinkovitiji i sigurniji. To je model koji će zasigurno privući pažnju vozača i vlasnika prijevozničkih tvrtki. S tako širokim spektrom inovacija, Ford Transit 2024 trebao bi postaviti novi standard u segmentu kombija. Prve isporuke ovog moderniziranog kombija očekuju se u ljeto 2024. Jeste li spremni za iskorak? Ford Transit 2024 čeka da definira novu eru kombija. Možda će vas zanimati i tekst na temu: Ford Tourneo Connect 2023.

Znaš li to ...?

Naši drugi članci na blogu:u: