Your browser does not support JavaScript!


Dobro došli na web stranicu TRANSIT CENTER

Dobrodošli u TRANSIT CENTER i pozivamo vas da kupite nove i rabljene dijelove za Ford Transit. Mi smo najveće skladište dijelova specijaliziranih za Fordove automobile, a točnije u vozilima za isporuku kao što su Transiti. TRANSIT CENTER je na tržištu od 1996. godine, a od tada smo stalno širili ponudu, zahvaljujući kojem se sada možemo pohvaliti originalnim dijelovima proizvođača i rezervnih dijelova najkvalitetnijih, koji često nadmašuju originalne dijelove.

U asortimanu naše online trgovine naći ćete samo 90% svih dijelova koje trenutno imamo na zalihama. To je, između ostalog, nedostatak vremena za katalog svih dijelova i njihovu veliku količinu. Svakodnevno se pojavljuju novi proizvodi iz skladišta u ponudi trgovine. Stoga, ako imate problema s pronalaženjem dijela za Ford Transit, nazovite našu telefonsku liniju: dijelovi@transitcenter.com.hr , naši će zaposlenici zasigurno pomoći vam pronaći dijelove i pružiti informacije o njegovoj dostupnosti.

Svi dijelovi kupljeni u našoj online trgovini šalju kurirska tvrtka FedEX, UPS ili Poczta Polska. Osim toga, možete preuzeti dio izravno od nas u trgovini nalazi u Pędzewo na ruti 80 između Bydgoszcz i Toruń od 8:00 do 17:00.Glavne ideje TRANSIT CENTER su: trgovina koja nudi nove i rabljene dijelove za sve Ford Transit modele od MK2 do MK8. TRANSIT CENTER stalno prikuplja iskustva za izgradnju trkaćih i trkaćih automobila koji se uspješno natječu u RallyCrossu, Driftu i ostalim utrkama ne samo u Poljskoj nego iu cijeloj Europi. TRANSIT CENTER MotorSport ( www.wicikmotorsport.com ) postao je poznat diljem svijeta prvenstveno zbog izgradnje prvog svjetskog vozila za Drift, koji je bio Ford Transit MK7. Videozapise s demonstracija ovog automobila možete pogledati ovdje.

Pozivamo vas da se upoznate s ponudom TRANSIT CENTER i poželite vam uspješnu kupnju i bezopasnu upotrebu Fordovih kombi za isporuke.

DemoCars

Shop

Shop